Er du på udkig efter en ny bil? Så har vi et godt tilbud til dig!

Med Ford Kuga ST-Line X kan du spare hele 32.000 kr.!

Ikke nok med det, kan du også undgå den kommende afgiftsstigning og gøre din bil vinterklar med en undervognsbehandling, måtter og en praktisk bagagerumsbakke. Udover det kan du også spare 25.000 kr. + værdien af en vinterpakke til en værdi af 7.000 kr.

Normalprisen for Ford Kuga ST-Line X er 374.900 kr., men du kan få den til din pris på kun 349.900 kr. Og det bedste af det hele? Bilerne kan leveres med det samme!

Hvis du ønsker en metallak (Agate black, Chrome blue eller Solar silver), koster det kun 2500 kr. ekstra.

Så længe lager haves, kan du få fingrene i den populære Ford Kuga ST-Line X til denne fantastiske pris, så skynd dig!

Også Ford Fiesta kan spare dig mange penge!

Med Fiesta kan du få en besparelse på hele 27.000 kr.! Og endnu bedre, du kan få din Fiesta vinterklar med undervognsbehandling, måtter, bagagerumsbakke og vinterhjul, samt spare 13.000 kr. + værdien af en vinterpakke til en værdi af 14.000 kr.

Normalprisen på Ford Fiesta er 234.900 kr., men du kan få den til din pris på kun 221.900 kr. Så længe lager haves, kan du få fingrene i denne fantastiske bil til en helt fantastisk pris!

Så hvis du overvejer at købe en ny bil, er det nu, du skal slå til! Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at spare tusindvis af kroner og få din bil vinterklar samtidig. Skynd dig, før lageret er tømt!

Samt kan du deltage i vores konkurrence om at vinde en Ford Kuga i en HEL MÅNED!!