Selandia Automobiler

Huginsvej 25
4100 Ringsted

Telefon 70 27 40 00

Salgsrådgiver til Selandia Automobiler – Ford i Ringsted

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest attraktive bilmærker? Så er du måske vores nye kollega!

Fokus på kunden og hinanden

Hos Selandia Automobiler bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er en del af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst give dem en fantastisk kundeoplevelse. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

I din meget udadvendte rolle, rådgiver du vores private kunder og sælger dem nye Ford personbiler og brugte personbiler. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette løsning og finansiering.

Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive.

Vi leder efter en bilrådgiver med følgende kvaliteter:

  • Relevant kendskab til autobranchen
  • Du har erfaring fra bilbranchen – konkret har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling
  • Du kan arbejde struktureret, og er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
  • Du evner at møde kunderne i øjenhøjde, er imødekommende, loyal og troværdig.
  • Du brænder for god service, og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.
  • Du er skarp til opfølgning på kundeemner
  • Du kan overholde deadlines, og er ivrig efter at opnå resultater kollektivt som individuelt.
  • Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer
  • Du er topmotiveret og står til ansvar for eget budget
  • Erfaring med salg af Ford er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig et alsidigt og spændende sælgerjob inden for Ford personbiler samt salg af brugte biler af forskellige mærker. Du vil have stor kontakt med kunder såvel som kolleger. Som salgskonsulent hos Selandia Automobiler vil du opleve at have en høj grad af indflydelse i din hverdag.

Du bliver ikke kun en del af det lokale team i Ringsted. Du bliver også en del af vores samlede salgsnetværk med kolleger i vores øvrige afdelinger.

Hvem er Selandia Automobiler

Selandia Automobiler er forhandler af Ford og Suzuki på Midt- og Sydsjælland samt på Lolland / Falster. Vi besidder stor erfaring inden for køb og salg af nye og brugte biler, og har et velfungerende eftermarked, og beskæftiger omkring 80 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende. Alt dette gøres i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden.

Lyder det som noget for dig?

Hvis dette lyder som en stilling for dig, søg stillingen allerede i dag!

Sidste frist for ansøgninger er d. 15. juli og sendes til salgschef Morten Frederiksen på mof@selandia-auto.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!