Fra 1. Januar 2024 har Selandia Automobiler A/S med base på Sjælland købt Lysen Biler Ringsted A/S og dermed får koncernen samlet set 5 afdelinger fordelt på Ringsted (2 afdelinger), Næstved, Sakskøbing og Nykøbing Falster.

Selandia Automobiler A/S glæder sig til at byde alle nuværende samt nye Suzuki-kunder velkommen i de flotte lokaler på Industrivej 6 i Ringsted.

Adm. dir. Michael Therkildsen : Suzuki er et eftertragtet mærke som vi længe har ønsket at samarbejde med og nu fik vi muligheden med forretningen i Ringsted. Denne yderligere

forankring vil stille os endnu stærkere i den spændende fremtid for bilverdenen. Der er et stort potentiale i området og vi vil gøre vores ypperste for at optimere dette.

Selandias medarbejder team på Industrivej glæder sig til at servicere nuværende samt nye Suzuki kunder og forsætte med at levere den gode service.

Også hos Suzuki Danmark ser man særdeles positivt på opkøbet:

“Suzuki Bilimport Danmark´s Adm. dir. Stig Jensen:

Suzuki Danmark ser Selandias køb af Lysen Biler A/S i Ringsted som en positiv udvikling og glæder sig til det fremtidige samarbejde med Selandia Automobiler. Suzuki har en god kundebase i området, og vi ser frem til at styrke relationerne til kunderne yderligere via dette tiltag”

Christian Lysen :

Lysen Biler A/S har valgt at tilpasse virksomheden, hvilket betyder, at Lysen Biler A/S forlader Ringsted og dermed også det fine lille bilhus beliggende på Industriparken 6. Vi har haft nogle gode år i huset i Ringsted sammen med mærkerne Suzuki og Mazda og nogle helt fantastiske kunder, men vi fortsætter vores plan for rettidig tilpasning af vores virksomhed for at bruge vores kræfter 100% i bilhusene i Sorø.

Aftalen er kommet i hus, efter mange gode dialoger med Selandia Automobiler A/S, som havde et ønske om endnu et bilmærke, der kunne passe ind med deres nuværende forretning.

Forhandlingen af Mazda biler fortsætter hos Lysen Biler A/S i Sorø.

Vi er fuldt ud opmærksomme på, at det kan give lidt udfordringer for vores Mazda kunder i Ringsted, at skulle køre de 15 km til Sorø, men vi vil herfra yde den samme gode service, som de hidtil har fået i Ringsted, fortæller bror til Anders og medindehaver Christian Lysen.

Fremtidens værksted sælges på abonnement

Ét af de tiltag, man snart vil se implementeret i hele koncernen, er Selandia SAFE – en fordelsklub, hvor kunderne som medlemmer vil kunne opnå store besparelser på både deres værkstedsregning, brændstof og en række andre services.

 

Hos Selandia Automobiler har man længe vidst, at fremtidens værksted skal være på abonnement.