Med Selandia SAFE får du en lang række kontante fordele, som giver dig større tryghed og sikkerhed i hverdagen.

Du får nemlig:

  • 10% rabat på din værkstedsregning
  • Gratis hjulskifte
  • Gratis dækopbevaring
  • Gratis synstjek inkl. periodisk syn
  • Opfyldning af sprinklervæske
  • Drive-In kontrol
  • Rabat på brændstof
  • 1.000 kroner rabat ved etablering af Clever ladeboks

Alt dette får du for blot kr. 99,- om måneden.

Dét får du med i Selandia SAFE

10% rabat på værkstedsregningen

Du får altid 10% rabat på reservedele og arbejdsløn, hvis din bil skal repareres. Alle biler kan gå i stykker. Skulle det ske, er det rart at vide, at du med dit Selandia SAFE altid får 10% rabat på reparationen*.

*Gælder ikke på Økonomiservice, kampagner, tilbud eller priser der i forvejen er nedsat.

Gratis hjulskifte inkl. dækopbevaring

Vi skifter dine vinter- og sommerhjul uden beregning. Som abonnent i Selandia SAFE booker du bare en tid på værkstedet, så skifter vi hjulene for dig. Når du kører fra os, opbevarer vi dine hjul til næste gang.

De to årlige hjulskifte samt opbevaring har en værdi af kr. 1.400,- (kr. 700,- x 2).

Gratis Synscheck og periodisk syn

Sæt bilen hos os, når den skal synes. Så laver vi et synstjek og kører den til syn bagefter. Gratis. Er din bil blevet indkaldt til syn, kan du glæde dig over, at vi også tager hånd om dette i Selandia SAFE. Skulle din bil kræve reparationer før synet, får du selvfølgelig et tilbud, før vi går videre.

Synstjekket og synsgebyret har en samlet værdi af kr. 695,-.

Sprinklervæske top-up

Det hænder at sprinkler-beholderen er tom, så kan du med dit Selandia SAFE blot køre forbi vores værksteder, så står vi klar med top-up på sprinklervæske.

Drive-in kontrol

Vi kontrollerer din bil kort, men professionelt, tjekker dæk- og lufttryk – motorolie, sprinklervæske og kølervæske. Med dit Selandia SAFE, kan du frit køre forbi et af vores værksteder og lade os give din bil et hurtigt tjek. Det kunne være oplagt op til feriens langture, eller bare hvis du er i tvivl om din bil er i tip-top stand. Kom forbi så tit du vil. Værdien af kontrollen er kr. 395,- pr. gang.

150 øre rabat på brændstof

Du får rabat på brændstof hos Q8 og F24. Uanset hvor meget du kører, kan du glæde dig over at få rabat på brændstof hos Q8 og F24. Du får 150 øre i rabat pr. liter benzin og diesel på listeprisen på alle Q8 og F24 stationer i Danmark. Såfremt prisen på standeren er bedre, vil du naturligvis opnå denne.

Kr. 1.000, – rabat på opsætning af Clever ladeboks

Kører du i en el- eller plug-in bil, er det jo også vigtigt at den kan oplades. Med Selandia SAFE sørger vi for, at du kan få installeret en Clever ladeboks derhjemme til en særdeles fordelagtig pris. Du sparer nemlig hele kr. 1.000, – på installationen.

Beregn din pris på Selandia SAFE